Kaksi Street® yhden hinnalla

Promo kuulokkeidemme varastontyhjennys.

Tyhjennämme Street® promokuulokkeiden varastoa. Street® -kuulokkeet ovat eri JOY tapahtumissa mukana olleet promo tarkoitukseen suunnitellut kuulokkeet.

Street® sopivat hyvin peruskäyttöön, mutta eivät pääse laadultaan samalle tasolle lippulaivatuotteemme TinyS kanssa. Streetin mukana saat AINA 40€ lahjakortin verkkokauppaamme, jonka voi käyttää mm. TinyS hankintaan.

Ostorajoitus 2 kappaletta.

Peruskäyttöön sopivat

Street® on JOY perheen edullisin nappikuuloke, joka on todettu äärinmäisen hyväksi mm. äänikirjojen ja podcastien kuuntelemiseen. Kuullokkeista löytyy myös mikrofonit, jotka toimivat hyvin erityisesti hiljaisemmissa ympäristöissä. Streetit sopii kaikenikäisille; vanhuksille ja lapsille.

Musiikkia, äänikirjoja ja podcasteja tien päällä

Yksinkertainen ja hyvin toimiva Street® voisi olla seuraava matkakumppanisi. Anna Street®:n auttaa sinua soittamaan seuraava haluamasi kappale tai äänikirja.

Pieni, kevyt, kätevä

Nauti Street®-mukavuudesta sen minimaalisen muotoilun ansiosta. Street® pysyy aina ulottuvissasi, jonka koko ei koskaan aiheuta sinulle haittaa. Kuulokkeet kulkevat aina mukana, laukussa, repussa tai taskussa.

Suomalainen yritys - 2v takuu

  • Minimalisoitu pakkaus - turhaa pakkausmateriaalia vältetty
  • Toimitus pienessä kirjekuoressa ympäri maailman
  • Akunkesto latauskotelon kanssa 12 tuntia
  • Sisältää 40€ lahjakortin

Hanki Street etuhintaan

Mitä meidän käyttäjät sanovat?