VIHDOINKIN KEVÄT- ja kesäkin tulee

Kevät käyntiin TinyS
kuulokkeilla

Näitä kaikki haluavat keväällä. Suomalainen TinyS on markkinoiden pienin langaton kuuloke, joka sopii täydellisesti myös pienikorvaisille. Annamme 30 päivän täyden tyytyväisyystakuun ja voit rauhassa testata ja kokeilla kuulokkeita.

OSTA NYT


Rajoitettu erä valkoisia ja pinkkejä kevätalennuksella

VALKOINEN 129 € PINKKI 129 € MUSTA 149 €
 • Olen tosi ihmeissäni, kuinka hyvin nämä Joy TinyS:t soi, sopii ja pysyy mun pienissä korvissa. Nämä ei paina korvia yhtään. Aivan täydelliset. Ja ihana suomalainen firma ja brändi.

  Ninny Valentini maailmanmestari Maailmanmestari ja musiikkifani

Upea hifi-äänentoisto

TinyS-kuulokkeiden uusin teknologia tuo studiotason äänenlaadun luoksesi jokaiseen hetkeen – Olit sitten liikkeessä tai työpöydän ääressä.

Kirkkaat puhelut

Melua vaimentavat erikoissirut mikrofoneissa ja nanokangaskerrokset mikrofonissa mahdollistavat paljon selkeämmät puhelut melussa, vauhdissa ja tuulessa. Asiakkaiden mielestä TinyS- kuulokkeet ovat markkinoiden parhaat kuulokkeet puheluihin.

OSTA NYT


Rajoitettu erä valkoisia ja pinkkejä kevätalennuksella

VALKOINEN 129 € PINKKI 129 € MUSTA 149 €

Suomalainen & ekologinen - 3v takuu

 • Koko toimitusketju hiilijalanjälki kompensoitu
 • Markkinoiden pienin muoviton tuotepakkaus
 • Toimitus pienessä kirjekuoressa ympäri maailman
 • Hukkaamistakuu ensimmäisenä maailmassa!
TinyS TinyS TinyS TinyS
TinyS TinyS TinyS TinyS
 • Toiminnot

  ÄÄNENVOIMAKKUUS

  Äänenvoimakkuuden säätö

  TEHOMOODI

  Kuuntele äänikirjat ja ääniviestit nopeutettuna

  PUHELUUN VASTAAMINEN

  Puheluun vastaaminen, katkaisu ja Play/Pause tuplaklikillä ja näin ei tule häiriökosketuksia urheilussa tai nukkuessa

 • Akku

  KUUNTELUAIKA

  5,5 tuntia pelkillä kuulokkeilla 16 tuntia latauskotelon kanssa (USB-C latauskotelolla 3 täyttä latauskertaa)

  LATAUSAIKA

  1,5 tuntia

 • Yhdistettävyys

  YHDISTETTÄVYYS

  Valitsee salamannopeasti laitteen, josta ääni tulee

  KAIKKI LAITTEET

  Puhelimet, läppärit ja kaikki muut Bluetooth-laitteet kuten TV:t ja älykellot

  LANGATON YHTEYS

  Bluetooth 5.3 (uusin 2023 teknologia)

Huippuluokan akunkesto

Voit kuunnella musiikkia jopa 5,5 tuntia yhdellä latauksella. Kätevästi mukana kulkeva USB-C latauskotelo lataa kuulokkeet neljä kertaa täyteen, näin virtaa riittää jopa 16 tuntia kotelon kanssa.

16h

Takuu 3v

Mikäli hukkaat yhden kuulokkeen tai kotelon saat uuden ilmaiseksi kotiin toimitettuna. Mikäli ostosta on kulunut yli vuosi ja kadotit yhden korvanapin tai kotelon – voit ostaa yhden.

Tyytyväisyys- ja sopivuustakuu

TinyS mahtuu ja pysyy täydellisesti pienissä korvissa. Kuuloke on kooltaan pieni ja suunniteltu niin, että sopivalla sovittimella se istuu täydellisesti jokaiseen korvaan, myös suurimpiin. Tämä yhdistettynä hifi-tasoiseen ääneenlaatuun ja taitavaan taustamelun optimointiin – mitä muuta voisit kuulokkeelta toivoa?

OSTA NYT


Rajoitettu erä valkoisia ja pinkkejä kevätalennuksella

VALKOINEN 129 € PINKKI 129 € MUSTA 149 €

Mitä käyttäjämme sanovat?

 • Satu

  Parhaiten istuvat kuulokkeet!👂🏼

  Yleensä vain tosi harvat kuulokkeet sopivat minulle, koska korvani ovat pienet. Ne tipahtelevat, jos niitä edes saa tungettua korviin, ja tuntuvat kaikin tavoin epämukaville. Joyt ovat ihan omaa luokkaansa: pieniinkin korviin passelit, kätevät käyttää, äänenlaatu on hyvä, akun kesto ihan sopiva ja niitä on kätevää kuljettaa mukana - kiitos superpienen kotelon - ja vielä nätitkin ne ovat.

 • Nooralotta Neziri

  Täydelliset kuulokkeet urheiluun! 😍

  Mulle ammatiurheilijana kuulokkeet ovat yksi tärkeimmistä asioista, jota kannan mukanani koko ajan. Voin juosta, hyppiä ja liikkua – silti TonyS kuulokkeet pysyvät korvissa ja en edes huomaa niitä. Lisäksi musiikin laatu ja rikkaus on tosi tärkeitä tekijöitä mulle, kun valitsen itselleni sopivaa kuuloketta. Rakastan näiden hifi-tason äänenlaatua. Aina ei meinaa edes uskoa, että se tulee näin pienistä kuulokkeista.

 • Jarmo Nevari

  Uskomaton äänikokemus🎤

  Minulla on usean vuoden kokemus audiotuotteiden alalta mm. Hifistudion toimitusjohtajana. Uskon, että TinyS kuulokkeet ovat yksi hintaluokkansa parhaista kuulokkeista koskaan. Upea hinta-laatusuhde. Saat samassa paketissa upean näköiset langattomat kuulokkeet pienimmässä mahdollisessa koossa. Lisäksi ne tarjoavat uskomattoman istuvuuden ja äänikokemuksen, joka kestää useita tunteja hyvän akun ansioista.

Usein kysyttyä

Miten TinyS toimii tuulessa ja melussa?

Erikoisirun ja mikrofonien nanokangasteknologian ja muiden teknisten ominaisuuksiensa ansiosta TinyS vaimentaa poikkeuksellisen hyvin melua, hälinää ja tuulta.

Olemme kehittäneet kymmenellä kehityskierroksella algoritmin, joka tunnistaa puheen melusta ja suhinasta. Erikoissiru alkaa aina toimimaan salamannopeasti, kun rupeat puhumaan.

Erittäin tuulisissa olosuhteissa tai pyöräillessäsi hyödyllinen vinkki on käyttää vain yhtä nappikuuloketta ja jättää toinen latauslaatikkoon.

Ohjataanko kuulokkeita ainoastaan puhelimella, vai myös napauttamalla kuuloketta?

Molemmat toimii! Kaksoisnapautus kosketuspaneelissa tai yksi painallus Tinyn painonapissa on päätoiminto säätää musiikkia ja vastata/katkaista puhelut. Kaksoisnapautus TinyS-kosketuspinnastaa estää hyvin virhetoiminnot ja kuulokkeita on paljon mukavampi käyttää. Tarkista ohjeet täältä www.joyearbuds.com/help

Kestävätkö kuulokkeet sadetta tai pakkasta?

TinyS luokittelaan IPX 4:ksi, eli ne sietävät hyvin vettä. Kuulokkeet eivät vahingoitu, jos ne pudotetaan veteen tai jos niitä käytetään suihkussa tai sateisissa olosuhteissa. Kuulokkeet sopivat myös rankempaan käyttöön, kuten urheiluun, josta muodostuu hikeä kuulokkeisiin. Kuulokkeilla on 36 kuukauden takuu, jos sinulla tulee kuulokkeiden kanssa ongelmia.

Huomioithan kuitenkin, että nappikuulokkeita tai latauskoteloa ei voida asettaa suoraan kosketukseen kuumien laitteiden ja esineiden kanssa.

Mikä on TinyS kuulokkeiden tehomoodi?

Käytämme markkinoiden uusinta 5.3. Bluetooh -siruteknologiaa, joka parantaa Bluetooth-signaalin tehoa ja nopeutta. Näin kuulokket sopivat loistavasti nopeutettuihin äänkirjoihin, pelaamiseen sekä nopeaan puhumiseen. Voit myös pitää puhelimesi kaueampana kuulokkeista esimerkiksi kuntosalilla. Tehomoodin saa päälle neljällä nopealla kosketuksella kuulokkeesen.

Aiemmin mitkään nappikuulokkeet eivät ole pysyneet korvassani, kannattaako TinyS kuulokkeita kokeilla?

Useat asiakkaamme ovat todennet TinyS- kuulokkeet parhaiten istuviksi kuulokkeiksi, mitä ovat tähän mennessä kokeilleet. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan TinyS- kuulokkeita etenkin, jos sinulla on haasteita löytää hyvin istuvat kuulokkeet omaan korvaan.

Mikä on TinyS -kuulokkeiden kantama?

Nappikuulokkeet on suunniteltu antamaan vapauden liikkua. Bluetooth-yhteyden kantama on 15-30 metriä riippuen siitä, missä niitä käytetään. Esimerkiksi seinät tai suuret lihakset (puhelin takataskussa) kuulokkeiden ja laitteen välillä voivat vaikuttaa Bluetooth-signaalin voimakkuuteen.

Kiitos asiakkaat valtavasta suosiosta.

Suuren kysynnän vuoksi, toimitus kestää 6-10 päivää ja paketti saapuu suoraan omaan postilaatikkoon ekologisesti kirjekuoressa

Tilaa nyt

Aktiiviseen elämäntapaan luotu langaton kuuloke studiotason soundilla ja parhailla spekseillä. Markkinoiden paras valinta myös pienikorvaiselle! Jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin. (norm.hinta 149€)

Saat juuri lanseeratut uusimman sukupolven TinyS-kuulokkeet, jotka on nyt entistä paremmat uusilla ominaisuuksilla. Kiitos asiakkaat valtavasta suosiosta ja tuotekehitysavusta.

OSTA NYT


Rajoitettu erä valkoisia ja pinkkejä kevätalennuksella

VALKOINEN 129 € PINKKI 129 € MUSTA 149 €