Kevään juhlakausi huipentuu valmistujaisiin

JOYn tuotepaketit on täydellinen valinta niin valmistujaislahjaksi kuin omaksi iloksi! Tutustu näihin paketteihin ja löydä täydellinen kumppani musiikin kuunteluun ja arjen menoihin. Tilaa nyt ja koe ilo ja vapaus ilman rajoituksia JOYn kanssa! JOYn tuotepaketit tarjoavat langatonta vapautta ja huippuluokan äänenlaatua yhdistettynä kätevään TinyPower-varavirtalähteeseen, varmistaen täydellisen musiikkielämyksen missä tahansa liikutkin.

Joy Tiny -kuulokkeet + TinyPower-varavirtalähde,
Nyt vain 109 ‚ā¨ (norm. 173,90 ‚ā¨ S√§√§st√§t 64,90 ‚ā¨)

 • T√§ydellinen k√§ytt√∂mukavuus ja √§√§nikokemus laatukuulokkeilla ja varavirtal√§hteell√§.

Joy Street-kuulokkeet + TinyPower-varavirtalähde,
Nyt vain 79 ‚ā¨ (norm. 123,90 ‚ā¨ S√§√§st√§t 44,90 ‚ā¨)

 • Tyylikk√§√§t ja pienet t√§ysin langattomat peruskuulokkeet varavirtal√§hteell√§.
 • Tiny¬ģ + TinyPower¬ģ

  109 ‚ā¨ norm. 173,90 ‚ā¨

  OSTA NYT

  Joy Tiny -kuulokkeet + TinyPower-varavirtal√§hde, 109‚ā¨. Nauti huippuluokan √§√§nest√§ miss√§ tahansa! Joy Tiny -kuulokkeet yhdistettyn√§ TinyPower-varavirtal√§hteeseen tarjoavat sinulle t√§ydellisen musiikkikokemuksen joka tilanteeseen. Langattomuus, √§√§nenlaatu ja kest√§vyys yhdistyv√§t t√§ss√§ paketissa. T√§m√§ yhdistelm√§ takaa √§√§nimaailmasta nauttimisen ilman rajoituksia!

 • Street¬ģ + TinyPower¬ģ

  79 ‚ā¨ norm. 123,90 ‚ā¨

  OSTA NYT

  Joy Street-kuulokkeet + TinyPower-varavirtal√§hde, 79‚ā¨. Ota askeleet kohti langatonta vapautta ja huikeaa √§√§nenlaatua Joy Street -kuulokkeilla yhdess√§ TinyPower-varavirtal√§hteen kanssa! N√§m√§ tyylikk√§√§t ja kevyet kuulokkeet tarjoavat sinulle musiikin iloa miss√§ tahansa liikutkin. T√§ll√§ paketilla astut langattomaan maailmaan ja varmistat sek√§ kuulokkeiden ett√§ k√§nnyk√§n toimivuuden koko p√§iv√§ksi!

Tiny¬ģ

Tiny on t√§ydellinen valinta saumattomaan √§√§nikokemuksen saavuttamiseksi. Se on suunniteltu uusimmalla Bluetooth 5.3 -tekniikalla ja salamannopealla sirulla, joka takaa pidemm√§n akunkeston taukoamatonta kuuntelua varten. √Ą√§niasiantuntijoiden kanssa suunnitellut kuulokkeet lupaavat studiotason √§√§nenlaadun, joka parantaa kuunteluhetki√§si, valmistaudutpa sitten olympialaisiin tai rentoudut pitk√§n ty√∂p√§iv√§n j√§lkeen.

Street¬ģ

Street: tyylikkäät, valkoiset ja pienet täysin langattomat peruskuulokkeet kaikille käyttäjille

TinyPower¬ģ

Tiny Power ratkaisee puhelimen akun kestoon ja ikääntymiseen liittyvät ongelmat. Lisäksi se tehostaa välittömästi työskentelyä, erityisesti etätyöskentelyssä.

Suomalainen & ekologinen - 3v takuu

 • Koko toimitusketju hiilijalanj√§lki kompensoitu
 • Markkinoiden pienin muoviton tuotepakkaus
 • Toimitus pieness√§ kirjekuoressa ymp√§ri maailman
 • Hukkaamistakuu ensimm√§isen√§ maailmassa!

Mitä käyttäjämme sanovat?

 • Satu

  Parhaiten istuvat kuulokkeet!ūüĎāūüŹľ

  Yleensä vain tosi harvat kuulokkeet sopivat minulle, koska korvani ovat pienet. Ne tipahtelevat, jos niitä edes saa tungettua korviin, ja tuntuvat kaikin tavoin epämukaville. Joyt ovat ihan omaa luokkaansa: pieniinkin korviin passelit, kätevät käyttää, äänenlaatu on hyvä, akun kesto ihan sopiva ja niitä on kätevää kuljettaa mukana - kiitos superpienen kotelon - ja vielä nätitkin ne ovat.

 • Nooralotta Neziri

  T√§ydelliset kuulokkeet urheiluun! ūüėć

  Mulle ammatiurheilijana kuulokkeet ovat yksi t√§rkeimmist√§ asioista, jota kannan mukanani koko ajan. Voin juosta, hyppi√§ ja liikkua ‚Äď silti TonyS kuulokkeet pysyv√§t korvissa ja en edes huomaa niit√§. Lis√§ksi musiikin laatu ja rikkaus on tosi t√§rkeit√§ tekij√∂it√§ mulle, kun valitsen itselleni sopivaa kuuloketta. Rakastan n√§iden hifi-tason √§√§nenlaatua. Aina ei meinaa edes uskoa, ett√§ se tulee n√§in pienist√§ kuulokkeista.

 • Jarmo Nevari

  Uskomaton √§√§nikokemusūüé§

  Minulla on usean vuoden kokemus audiotuotteiden alalta mm. Hifistudion toimitusjohtajana. Uskon, että TinyS kuulokkeet ovat yksi hintaluokkansa parhaista kuulokkeista koskaan. Upea hinta-laatusuhde. Saat samassa paketissa upean näköiset langattomat kuulokkeet pienimmässä mahdollisessa koossa. Lisäksi ne tarjoavat uskomattoman istuvuuden ja äänikokemuksen, joka kestää useita tunteja hyvän akun ansioista.

Kiitos asiakkaat valtavasta suosiosta.

Suuren kysynnän vuoksi, toimitus kestää 6-10 päivää ja paketti saapuu suoraan omaan postilaatikkoon ekologisesti kirjekuoressa