TinyS

TinyS on toivotuimmat kuulokkeet työntekijöiden käyttöön ja asiakaslahjaksi. Miksi? Lue lisää ja hämmästy!

Kysy tarjousta
 • Olen varma, että jokainen jolla on mahdollisuus kokeilla Joy-tuotteita, tulee yllättämään kuulokkeiden istuvuudesta ja koosta, mikä tekee näistä tuotteista mielestäni markkinoiden parhaat.

  Ominaisuudet ja edut

Upea hifi-äänentoisto

TinyS tuo työn taukoihin ja palautumiseen studiotason äänenlaadun 20-20 000 Hz taajuusalueella. Huippulaatuinen musiikki luo innostunutta työvirettä myös liikkuessa ja vapaa-ajalla. Testaa ja hämmästy, miten maailman pienin tuo suuren ja puhtaan äänen

Suomalainen & ekologinen

Koko toimitusketju hiilijalanjälki kompensoitu ja pakkaus on pieni ja täysin muoviton.

Hukkaamistakuu säästää yrityksen kustannuksia, kun valmistaja korvaa ensimmäisen hukatun osan. Lisäosat on myös edullisia.

Selkeät työpuhelut

Paranna merkittävästi työn tuloksia ja tehokkuutta. Vihdoin käytössä on kuulokkeet, joilla puhelut ovat selkeitä myös melussa ja kädet on vapaana. Tämän takaavat melua vaimentavat erikoissirut ja nanokangaskerrokset mikrofonissa ja pitkä kehitystyö suomalaisten yritysten ja urheilijoiden kanssa.

TinyS TinyS TinyS TinyS
TinyS TinyS TinyS TinyS

Täydellinen pienikorvaiselle

Luo ja synnytä yhteenkuuluvuutta ja vahvista yrityksen brandia tyylikkäillä ja halutuilla huippu-kuulokkeilla. Asiakas/työntekijätutkimusten mukaan laadukas elektroniikka sekä ekologiset ja kotimaiset brandit ovat toivotuimpia lahjoja. TinyS täyttää kaikki toivotun lahjan ominaisuudet. Lisäksi se sopii ja pysyy kaikissa korvissa sekä miehillä että naisille ja toimii kaikkien matkapuhelimien, padien ja kannettavien kanssa uusimman bluetooth/siru -teknologian johdosta.

 • Toiminnot

  ÄÄNENVOIMAKKUUS

  Äänenvoimakkuuden säätö

  TEHOMOODI

  Kuuntele äänikirjat ja ääniviestit nopeutettuna

  PUHELUUN VASTAAMINEN

  Puheluun vastaaminen, katkaisu ja Play/Pause tuplaklikillä ja näin ei tule häiriökosketuksia urheilussa tai nukkuessa

 • Akku

  KUUNTELUAIKA

  5,5 tuntia pelkillä kuulokkeilla 16 tuntia latauskotelon kanssa (USB-C latauskotelolla 4 täyttä latauskertaa)

  LATAUSAIKA

  1,5 tuntia

 • Yhdistettävyys

  YHDISTETTÄVYYS

  Valitsee salamannopeasti laitteen, josta ääni tulee

  KAIKKI LAITTEET

  Puhelimet, läppärit ja kaikki muut Bluetooth-laitteet kuten TV:t ja älykellot

  LANGATON YHTEYS

  Bluetooth 5.3 (uusin 2023 teknologia)

Tilaa Tinys

Huippuluokan akunkesto

Voit kuunnella musiikkia jopa 5,5 tuntia yhdellä latauksella. Kätevästi mukana kulkeva USB-C latauskotelo lataa kuulokkeet neljä kertaa täyteen, näin virtaa riittää jopa 16 tuntia kotelon kanssa.

16h

Takuu 3v

Mikäli hukkaat yhden kuulokkeen tai kotelon saat uuden ilmaiseksi kotiin toimitettuna. Mikäli ostosta on kulunut yli vuosi ja kadotit yhden korvanapin tai kotelon – voit ostaa yhden.

Mitä käyttäjämme sanovat?

 • Markus

  Parhaiten istuvat kuulokkeet!👂🏼

  Erittäin mukavat nappikuulokkeet! Käytän niitä podcastien ja heavy musiikkiin kuunteluun. Kun varmistat, että saat asetettua kuulokkeet hyvin korviin, basso on tosi voimakas! Pidän siitä, että ne tulevat hyvin vähän ulos korvista, mikä näyttää paljon paremmalta kuin useimmat vanhemman sukupolven nappikuulokkeet.

 • Nooralotta Neziri

  Täydelliset kuulokkeet urheiluun! 😍

  Mulle ammatiurheilijana kuulokkeet ovat yksi tärkeimmistä asioista, jota kannan mukanani koko ajan. Voin juosta, hyppiä ja liikkua – silti TonyS kuulokkeet pysyvät korvissa ja en edes huomaa niitä. Lisäksi musiikin laatu ja rikkaus on tosi tärkeitä tekijöitä mulle, kun valitsen itselleni sopivaa kuuloketta. Rakastan näiden hifi-tason äänenlaatua. Aina ei meinaa edes uskoa, että se tulee näin pienistä kuulokkeista.

 • Jarmo Nevari

  Uskomaton äänikokemus🎤

  Minulla on usean vuoden kokemus audiotuotteiden alalta mm. Hifistudion toimitusjohtajana. Uskon, että TinyS kuulokkeet ovat yksi hintaluokkansa parhaista kuulokkeista koskaan. Upea hinta-laatusuhde. Saat samassa paketissa upean näköiset langattomat kuulokkeet pienimmässä mahdollisessa koossa. Lisäksi ne tarjoavat uskomattoman istuvuuden ja äänikokemuksen, joka kestää useita tunteja hyvän akun ansioista.

Usein kysyttyä

Miten TinyS toimii tuulessa ja melussa?

Erikoisirun ja mikrofonien nanokangasteknologian ja muiden teknisten ominaisuuksiensa ansiosta TinyS vaimentaa poikkeuksellisen hyvin melua, hälinää ja tuulta.

Olemme kehittäneet kymmenellä kehityskierroksella algoritmin, joka tunnistaa puheen melusta ja suhinasta. Erikoissiru alkaa aina toimimaan salamannopeasti, kun rupeat puhumaan.

Erittäin tuulisissa olosuhteissa tai pyöräillessäsi hyödyllinen vinkki on käyttää vain yhtä nappikuuloketta ja jättää toinen latauslaatikkoon.

Ohjataanko kuulokkeita ainoastaan puhelimella, vai myös napauttamalla kuuloketta?

Molemmat toimii! Kaksoisnapautus kosketuspaneelissa tai yksi painallus Tinyn painonapissa on päätoiminto säätää musiikkia ja vastata/katkaista puhelut. Kaksoisnapautus TinyS-kosketuspinnastaa estää hyvin virhetoiminnot ja kuulokkeita on paljon mukavampi käyttää. Tarkista ohjeet täältä www.joyearbuds.com/help

Kestävätkö kuulokkeet sadetta tai pakkasta?

TinyS luokitellaan IPX 4:ksi. He sietävät vettä hyvin. Ne eivät vahingoitu, jos ne pudotetaan veteen, niitä käytetään vahingossa suihkussa, niitä käytetään sateisissa olosuhteissa tai niitä käytetään uuvuttavan harjoittelun aikana, joka aiheuttaa kosketusta hikeen. Kuulokkeilla on 36 kuukauden takuu, jos sinulla tulee kuulokkeiden kanssa ongelmia.

Lisäksi, olemme testanneet nappikuulokkeita Suomen talven aikana äärimmäisissä olosuhteissa ja Etelä-Euroopan kuumuudessa. Ne toimivat kaikissa säätiloissa erinomaisesti.

Huomioithan kuitenkin, että nappikuulokkeita tai latauskoteloa ei voida asettaa suoraan kosketukseen kuumien laitteiden ja esineiden kanssa. 

Mikä on TinyS kuulokkeiden tehomoodi?

Käytämme markkinoiden uusinta 5.3. Bluetooth -siruteknologiaa, joka mahdollistaa nostaa Bluetooth-signaalin tehoa ja nopeutta. Näin kuulokkeet sopivat nopeutettuihin äänikirjoihin, pelaamiseen. nopeaan puhumiseen sekä voit pitää kännykän kuntosalilla kauempana kuulokkeista. Saat sen päälle 4 nopealla klikkauksella.

Aiemmin mitkään nappikuulokkeet eivät ole pysyneet korvassani, kannattaako TinyS kuulokkeita kokeilla?

Useat asiakkaamme ovat tituleeranneet TinyS kuulokkeet parhaiten istuviksi kuulokkeiksi, mitä he ovat tähän mennessä kokeilleet. Suosittelemme siis kokeilemaan TinyS:ää etenkin, jos sinulla on haasteita löytää hyvin istuvat kuulokkeet.

Mikä on TinyS -kuulokkeiden kantama?

Nappikuulokkeet on suunniteltu antamaan vapauden liikkua. Bluetooth-yhteyden kantama on 15-30 metriä riippuen siitä, missä niitä käytetään. Esimerkiksi seinät tai suuret lihakset (puhelin takataskussa) kuulokkeiden ja laitteen välillä voivat vaikuttaa Bluetooth-signaalin voimakkuuteen.

Tilaa TinyS

Pyydä lisäinfoja!

Hanki markkinoiden parhaat ja toimivimmat kuulokkeet lahjaksi ja tehostamaan oman henkilökunnan työtä. Kiitos ja kiittäminen on tämän päivän vahva keino luoda iloa, innostusta ja tuloksia ympärille.