Kirsti Reini-Leskinen
Olen suorastaan hämmästynyt kuulokkeiden toimivuudesta! Ne oikeasti pysyvät pienissä korvissani ja äänentoisto on loistava! Suorastaan hätkähdin ensimmäisellä kerralla, kun kuuluvuus oli niin hyvä. Puhelut toimii hyvin ja lataus on helppoa. Suosittelen lämpimästi näitä Joy TinySiä!

TinyS kuulokkeet

Näistä kaikki puhuvat. Suomalainen TinyS on markkinoiden pienin langaton kuuloke, joka sopii täydellisesti myös pienikorvaisille. Annamme 30 päivän täyden tyytyväisyystakuun ja voit rauhassa testata ja kokeilla kuulokkeita.

OSTA NYT


ja valitse v√§ri. 129 ‚ā¨ (norm. 149 ‚ā¨)

VALKOINEN 129 ‚ā¨ PINKKI 129 ‚ā¨ MUSTA 129 ‚ā¨

Suuren kysynnän vuoksi valkoisen ja pinkin toimitukset alkavat 19.7.2024

TinyS on täydellinen myös äänikirjojen kuunteluun

TinyS:llä äänikirjoja voi kuunnella käytännössä missä vain, vaikka vain yhdellä kuulokkeella. Keveyden, sopivuuden ja mukavuuden ansiosta näillä voi myös nukkua eli jos laittaa äänikirjan ajastettuna ennen nukkumaanmenoa on se kiva ja nautinnollinen tapa nukahtaa. Upeiden kuulokkeiden lisäksi saat tämän storytel edun hankkiessasi TinyS kuulokkeet.

Saat tilauksen tehtyäsi erillisen sähköpostin storytel edun hyödyntämiseen.
 • Olen tosi ihmeiss√§ni, kuinka hyvin n√§m√§ Joy TinyS:t soi, sopii ja pysyy mun pieniss√§ korvissa. N√§m√§ ei paina korvia yht√§√§n. Aivan t√§ydelliset. Ja ihana suomalainen firma ja br√§ndi.

  Ninny Valentini maailmanmestari Maailmanmestari ja musiikkifani

Upea hifi-äänentoisto

TinyS-kuulokkeiden uusin teknologia tuo studiotason √§√§nenlaadun luoksesi jokaiseen hetkeen ‚Äď Olit sitten liikkeess√§ tai ty√∂p√∂yd√§n √§√§ress√§.

Kirkkaat puhelut

Melua vaimentavat erikoissirut mikrofoneissa ja nanokangaskerrokset mikrofonissa mahdollistavat paljon selkeämmät puhelut melussa, vauhdissa ja tuulessa. Asiakkaiden mielestä TinyS- kuulokkeet ovat markkinoiden parhaat kuulokkeet puheluihin.

OSTA NYT


ja valitse v√§ri. 129 ‚ā¨ (norm. 149 ‚ā¨)

VALKOINEN 129 ‚ā¨ PINKKI 129 ‚ā¨ MUSTA 129 ‚ā¨

Suuren kysynnän vuoksi valkoisen ja pinkin toimitukset alkavat 19.7.2024

Suomalainen & ekologinen - 3v takuu

 • Koko toimitusketju hiilijalanj√§lki kompensoitu
 • Markkinoiden pienin muoviton tuotepakkaus
 • Toimitus pieness√§ kirjekuoressa ymp√§ri maailman
 • Hukkaamistakuu ensimm√§isen√§ maailmassa!
TinyS TinyS TinyS TinyS
TinyS TinyS TinyS TinyS
 • Toiminnot

  √Ą√ĄNENVOIMAKKUUS

  √Ą√§nenvoimakkuuden s√§√§t√∂

  TEHOMOODI

  Kuuntele äänikirjat ja ääniviestit nopeutettuna

  PUHELUUN VASTAAMINEN

  Puheluun vastaaminen, katkaisu ja Play/Pause tuplaklikillä ja näin ei tule häiriökosketuksia urheilussa tai nukkuessa

 • Akku

  KUUNTELUAIKA

  5,5 tuntia pelkillä kuulokkeilla 16 tuntia latauskotelon kanssa (USB-C latauskotelolla 3 täyttä latauskertaa)

  LATAUSAIKA

  1,5 tuntia

 • Yhdistett√§vyys

  YHDISTETT√ĄVYYS

  Valitsee salamannopeasti laitteen, josta ääni tulee

  KAIKKI LAITTEET

  Puhelimet, läppärit ja kaikki muut Bluetooth-laitteet kuten TV:t ja älykellot

  LANGATON YHTEYS

  Bluetooth 5.3 (uusin 2023 teknologia)

Huippuluokan akunkesto

Voit kuunnella musiikkia jopa 5,5 tuntia yhdellä latauksella. Kätevästi mukana kulkeva USB-C latauskotelo lataa kuulokkeet neljä kertaa täyteen, näin virtaa riittää jopa 16 tuntia kotelon kanssa.

16h

Takuu 3v

Mik√§li hukkaat yhden kuulokkeen tai kotelon saat uuden ilmaiseksi kotiin toimitettuna. Mik√§li ostosta on kulunut yli vuosi ja kadotit yhden korvanapin tai kotelon ‚Äď voit ostaa yhden.

Tyytyväisyys- ja sopivuustakuu

TinyS mahtuu ja pysyy t√§ydellisesti pieniss√§ korvissa. Kuuloke on kooltaan pieni ja suunniteltu niin, ett√§ sopivalla sovittimella se istuu t√§ydellisesti jokaiseen korvaan, my√∂s suurimpiin. T√§m√§ yhdistettyn√§ hifi-tasoiseen √§√§neenlaatuun ja taitavaan taustamelun optimointiin ‚Äď mit√§ muuta voisit kuulokkeelta toivoa?

OSTA NYT


ja valitse v√§ri. 129 ‚ā¨ (norm. 149 ‚ā¨)

VALKOINEN 129 ‚ā¨ PINKKI 129 ‚ā¨ MUSTA 129 ‚ā¨

Suuren kysynnän vuoksi valkoisen ja pinkin toimitukset alkavat 19.7.2024

Mitä käyttäjämme sanovat?

 • Kirsti Reini-Leskinen

  Parhaiten istuvat kuulokkeet!ūüĎāūüŹľ

  Olen k√§ytt√§nyt kuulokkeita pari viikkoa ja suorastaan h√§mm√§stynyt niiden toimivuudesta! Ne oikeasti pysyv√§t pieniss√§ korva-aukoissani, eiv√§tk√§ pullahtele ulos esim. puutarhat√∂it√§ tehdess√§ni tai s√§ngyss√§ kuunnellesani √§√§nikirjoja. √Ą√§nentoisto on loistava! Suorastaan h√§tk√§hdin ensimm√§isell√§ kerralla, kun kuuluvuus oli niin hyv√§. Napit korvissa voi puhua puhelut normaalisti pit√§m√§tt√§ puhelinta korvalla tai kaiuttimella. Toisessa p√§√§ss√§ oleva henkil√∂ kuulee kuulemma tosi hyvin. Lataus on helppoa ja kuulokkeet menev√§t pieneen tilaan. Suosittelen l√§mpim√§sti n√§it√§¬†Joy¬†TinySi√§!

 • Nooralotta Neziri

  T√§ydelliset kuulokkeet urheiluun! ūüėć

  Mulle ammatiurheilijana kuulokkeet ovat yksi t√§rkeimmist√§ asioista, jota kannan mukanani koko ajan. Voin juosta, hyppi√§ ja liikkua ‚Äď silti TonyS kuulokkeet pysyv√§t korvissa ja en edes huomaa niit√§. Lis√§ksi musiikin laatu ja rikkaus on tosi t√§rkeit√§ tekij√∂it√§ mulle, kun valitsen itselleni sopivaa kuuloketta. Rakastan n√§iden hifi-tason √§√§nenlaatua. Aina ei meinaa edes uskoa, ett√§ se tulee n√§in pienist√§ kuulokkeista.

 • Jarmo Nevari

  Uskomaton √§√§nikokemusūüé§

  Minulla on usean vuoden kokemus audiotuotteiden alalta mm. Hifistudion toimitusjohtajana. Uskon, että TinyS kuulokkeet ovat yksi hintaluokkansa parhaista kuulokkeista koskaan. Upea hinta-laatusuhde. Saat samassa paketissa upean näköiset langattomat kuulokkeet pienimmässä mahdollisessa koossa. Lisäksi ne tarjoavat uskomattoman istuvuuden ja äänikokemuksen, joka kestää useita tunteja hyvän akun ansioista.

Usein kysyttyä

Miten TinyS toimii tuulessa ja melussa?

Erikoisirun ja mikrofonien nanokangasteknologian ja muiden teknisten ominaisuuksiensa ansiosta TinyS vaimentaa poikkeuksellisen hyvin melua, hälinää ja tuulta.

Olemme kehittäneet kymmenellä kehityskierroksella algoritmin, joka tunnistaa puheen melusta ja suhinasta. Erikoissiru alkaa aina toimimaan salamannopeasti, kun rupeat puhumaan.

Erittäin tuulisissa olosuhteissa tai pyöräillessäsi hyödyllinen vinkki on käyttää vain yhtä nappikuuloketta ja jättää toinen latauslaatikkoon.

Ohjataanko kuulokkeita ainoastaan puhelimella, vai myös napauttamalla kuuloketta?

Molemmat toimii! Kaksoisnapautus kosketuspaneelissa tai yksi painallus Tinyn painonapissa on päätoiminto säätää musiikkia ja vastata/katkaista puhelut. Kaksoisnapautus TinyS-kosketuspinnastaa estää hyvin virhetoiminnot ja kuulokkeita on paljon mukavampi käyttää. Tarkista ohjeet täältä www.joyearbuds.com/help

Kestävätkö kuulokkeet sadetta tai pakkasta?

TinyS luokittelaan IPX 4:ksi, eli ne sietävät hyvin vettä. Kuulokkeet eivät vahingoitu, jos ne pudotetaan veteen tai jos niitä käytetään suihkussa tai sateisissa olosuhteissa. Kuulokkeet sopivat myös rankempaan käyttöön, kuten urheiluun, josta muodostuu hikeä kuulokkeisiin. Kuulokkeilla on 36 kuukauden takuu, jos sinulla tulee kuulokkeiden kanssa ongelmia.

Huomioithan kuitenkin, että nappikuulokkeita tai latauskoteloa ei voida asettaa suoraan kosketukseen kuumien laitteiden ja esineiden kanssa.

Mikä on TinyS kuulokkeiden tehomoodi?

Käytämme markkinoiden uusinta 5.3. Bluetooh -siruteknologiaa, joka parantaa Bluetooth-signaalin tehoa ja nopeutta. Näin kuulokket sopivat loistavasti nopeutettuihin äänkirjoihin, pelaamiseen sekä nopeaan puhumiseen. Voit myös pitää puhelimesi kaueampana kuulokkeista esimerkiksi kuntosalilla. Tehomoodin saa päälle neljällä nopealla kosketuksella kuulokkeesen.

Aiemmin mitkään nappikuulokkeet eivät ole pysyneet korvassani, kannattaako TinyS kuulokkeita kokeilla?

Useat asiakkaamme ovat todennet TinyS- kuulokkeet parhaiten istuviksi kuulokkeiksi, mitä ovat tähän mennessä kokeilleet. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan TinyS- kuulokkeita etenkin, jos sinulla on haasteita löytää hyvin istuvat kuulokkeet omaan korvaan.

Mikä on TinyS -kuulokkeiden kantama?

Nappikuulokkeet on suunniteltu antamaan vapauden liikkua. Bluetooth-yhteyden kantama on 15-30 metriä riippuen siitä, missä niitä käytetään. Esimerkiksi seinät tai suuret lihakset (puhelin takataskussa) kuulokkeiden ja laitteen välillä voivat vaikuttaa Bluetooth-signaalin voimakkuuteen.

Ilmainen ekologinen toimitus kirjekuoressa suoraan postiluukkuun

Suuren kysynnän vuoksi valkoisen ja pinkin toimitukset alkavat 19.7.2024. Kaikille nyt huikea uusin TinyS-sukupolvi!

Vastuullisuus on meille tärkeää:

 • Pienin pakkaus.
 • Ei muovij√§tett√§.
 • Jokaisesta tilauksesta lahjoitetaan 0,5‚ā¨ Taimiteko-j√§rjest√∂lle puiden istuttamiseen. Taimiteko-j√§rjest√∂ ty√∂llist√§√§ suomalaisia nuoria.

Tilaa nyt

Aktiiviseen el√§m√§ntapaan luotu langaton kuuloke studiotason soundilla ja parhailla spekseill√§. Markkinoiden paras valinta my√∂s pienikorvaiselle! Jos et ole tyytyv√§inen, saat rahat takaisin. (norm.hinta 149‚ā¨)

Saat juuri lanseeratut uusimman sukupolven TinyS-kuulokkeet, jotka on nyt entistä paremmat uusilla ominaisuuksilla. Kiitos asiakkaat valtavasta suosiosta ja tuotekehitysavusta.

OSTA NYT


ja valitse v√§ri. 129 ‚ā¨ (norm. 149 ‚ā¨)

VALKOINEN 129 ‚ā¨ PINKKI 129 ‚ā¨ MUSTA 129 ‚ā¨

Suuren kysynnän vuoksi valkoisen ja pinkin toimitukset alkavat 19.7.2024