Ilmottaudu testaajaksi.

Voit saada 149 € arvoiset kuulokkeet itselle ilmaiseksi.

Olemme kehittämässä nykyistä TinyS-kuuloketta entistä paremmaksi. Asiakkaat ovat hämmästyneet sen pienuudesta ja mahdollisuuksista. Nykyinen TinyS on markkinoiden pienin langaton kuuloke, joka sopii erityisesti naisille ja pienikorvaisille.

Haluamme saada lisää palautetta kuulokkeen toiminnasta, jotta voimme kehittää sitä entisestään. Etsimme muutamia kymmeniä testikäyttäjiä, jotka ovat valmiita antamaan rehellistä palautetta kuulokkeista.

Kaikki testaajat ja kirjallisen lyhyen arvostelun kirjoittajat saavat kuulokkeet puoleen hintaan. Jos pystyt toimittamaan hyödyllisen arvostelun myös videomuodossa, niin saat kuulokkeet ilmaiseksi.

Suomalainen & ekologinen - 3v takuu

 • Markkinoiden pienin muoviton tuotepakkaus
 • Toimitus pienessä kirjekuoressa ympäri maailman
 • HUKKAAMISTAKUU ensimmäisenä maailmassa!
 • Akunkesto latauskotelon kanssa 16 tuntia
 • Passiivinen vastamelu ja CO2 ylikompensoitu

  Kuka sopii testaajaksi?

  Etsimme testaajaksi kaikenikäisiä henkilöitä. Erityisesti pyrimme saamaa testaajiksi aktiivisia liikuntaa harrastavia naisia.

  Täytä oheinen lomake, niin saat lisätietoja testaamisesta. Lähetämme vahvistuksen jälkeen kuulokkeet nopealla ja ekologisella kirjepaketilla.

  Ilmoittaudu halukkaaksi testaajaksi oheisella lomakkeella. Ilmoitamme valinnasta jokaiselle erikseen.  Mitä käyttäjämme sanovat?

  • Satu

   Parhaiten istuvat kuulokkeet!👂🏼

   Yleensä vain tosi harvat kuulokkeet sopivat minulle, koska korvani ovat pienet. Ne tipahtelevat, jos niitä edes saa tungettua korviin, ja tuntuvat kaikin tavoin epämukaville. Joyt ovat ihan omaa luokkaansa: pieniinkin korviin passelit, kätevät käyttää, äänenlaatu on hyvä, akun kesto ihan sopiva ja niitä on kätevää kuljettaa mukana - kiitos superpienen kotelon - ja vielä nätitkin ne ovat.

  • Nooralotta Neziri

   Täydelliset kuulokkeet urheiluun! 😍

   Mulle ammatiurheilijana kuulokkeet ovat yksi tärkeimmistä asioista, jota kannan mukanani koko ajan. Voin juosta, hyppiä ja liikkua – silti TonyS kuulokkeet pysyvät korvissa ja en edes huomaa niitä. Lisäksi musiikin laatu ja rikkaus on tosi tärkeitä tekijöitä mulle, kun valitsen itselleni sopivaa kuuloketta. Rakastan näiden hifi-tason äänenlaatua. Aina ei meinaa edes uskoa, että se tulee näin pienistä kuulokkeista.

  • Jarmo Nevari

   Uskomaton äänikokemus🎤

   Minulla on usean vuoden kokemus audiotuotteiden alalta mm. Hifistudion toimitusjohtajana. Uskon, että TinyS kuulokkeet ovat yksi hintaluokkansa parhaista kuulokkeista koskaan. Upea hinta-laatusuhde. Saat samassa paketissa upean näköiset langattomat kuulokkeet pienimmässä mahdollisessa koossa. Lisäksi ne tarjoavat uskomattoman istuvuuden ja äänikokemuksen, joka kestää useita tunteja hyvän akun ansioista.

  Usein kysyttyä

  Mitä kuulokkeessa on erikoista?

  Olemme kehittäneet markkinoiden pienimmät, kevyimmät kuulokkeet ja teemme nopeaa jatkokehitystä. Kuulokkeiden on tärkeää olla niin sopivat ja niin pysyvät että niitä voi kantaa missä tahansa käytössä koko päivän. Koska kuulokkeiden koko on pieni ja niitä on helppo kantaa mukana, niin niissä on tärkeää olla myös äärimmäisen hyvä mikrofoni puheluihin, työneuvotteluihin sekä ääniviesteihin. Tietysti aina huippu äänenlaadulla.

  Lue lisää käyttäjien kokemuksia täältä!

  Mikä firma on JOY?

  JOY on suomalaisten audioeksperttien elektroniikkaasiantuntijoiden ja muiden alasta kiinnostuneiden rakentama yritys pitkällä kokemuksella. Tavoitteena on rakentaa globaali, positiivinen, ekologinen ja innostava elektroniikka- ja kuulokeyritys, joka on aktiivisesti yhteydessä käyttäjien kanssa.

  Mitä testaaminen vaatii minulta?

  Ilmoittaudu halukkaaksi testaajaksi lomakkeella. Ilmoitamme valinnasta jokaiselle erikseen.

  Voinko saada kuulokkeet ilmaiseksi?

  Kaikki testaajat ja kirjallisen lyhyen arvostelun kirjoittajat saavat kuulokkeet puoleen hintaan. Jos pystyt toimittamaan meille hyödyllisen videoarvostelun, voit saada kuulokkeet ilmaiseksi. Video on meille silloin hyödyllinen, jos voimme käyttää sitä omassa sosiaalisen median markkinoinnissa hyväksi. Kysy lisää ennen videoarvostelun tekemistä.