Lisää virtaa kevääseen

Nauti kevään hetkistä ilman katkoksia Joyn laadukkailla Powerbankeilla

Joy:n powerbankit pitävät laitteesi ladattuina missä tahansa liikutkin.
Valitse Maailman pienin/nopein magneettinen langaton tehopankki TinyPower® puhelimen ja kuulokkeiden lataukseen ja pienikokoinen, mutta äärettömän tehokas NanoPower isompien laitteiden kuten tietokoneen lataukseen.

Osta TinyPower Osta NanoPower

Kesämökille vaikka tietokoneen laturiksi

Oletko kyllästynyt siihen, että mokilla ollessasi akku loppuu kesken tärkeiden töiden tai viihteen? Esittelyssä: NanoPower varavirtalähde, joka on suunniteltu juuri tätä varten! Olipa mokkisi sitten keskellä luontoa tai kaukana sähköpisteistä, tämä varavirtalähde pitää huolen siitä, että tietokoneesi pysyy ladattuna ja toimintavalmiina.

Tehokas akku ja monipuoliset liitännät takaavat, että voit ladata tietokonettasi missä tahansa. Unohda huoli virtapisteen läheisyydestä ja keskittykää täysillä rentoutumaan tai tekemään töitä, sillä meidän varavirtalähde pitää huolen siitä, että sinulla on aina riittävästi virtaa saatavilla. Älä anna tyhjän akun pilata seikkailujasi - osta oma varavirtalähteesi nyt ja pidä tietokoneesi toimintavalmiina aina tarvittaessa!

Keväisille ja kesäisille piknikeille

Tervetuloa TinyPowerin maailmaan, missä voit nauttia kevään ja kesän piknikeistä täysillä ilman huolta tyhjentyvistä puhelimista tai kuulokkeista. Olipa suunnitelmissasi aurinkoinen päivä rannalla tai rento hetki puistossa, TinyPower-varavirtalähde pitää huolen siitä, että sinulla on aina tarpeeksi virtaa mukana.

Kevyt ja kompakti design tekee siitä täydellisen kumppanin matkoille ja ulkoiluun. Nyt voit kuunnella suosikkimusiikkiasi tai puhua ystävien kanssa ilman huolta loppuvasta akusta. Eikä tarvitse enää murehtia puhelimen hyytymisestä kesken upeiden kesäkuvien ottamisen!

Hanki TinyPower-varavirtalähteesi nyt ja varmista, että voit nauttia kesästä täysillä ilman lataushuolia!

Festivaaleille tai keväiseen rentoutumiseen laturiksi

Tutustu TinyPoweriin, täydelliseen kumppaniin festivaaleille ja kesäiseen rentoutumiseen. Olit sitten tanssilattialla keskiyöllä tai rentoutumassa aurinkoisella terassilla, TinyPower-varavirtalähde pitää puhelimesi ladattuna ja valmiina kaikkeen, mitä kesä tarjoaa.

Sen kompakti koko tekee siitä helpon kuljettaa mukana festivaaleilla ja retkillä. Ei enää tarvetta etsiä latauspistettä tai huolehtia puhelimen tyhjentymisestä juuri kun haluat ottaa parhaat festarimuistot talteen!

Hanki TinyPower-varavirtalähteesi nyt ja varmista, että voit nauttia kesän parhaista hetkistä täysin siemauksin, lataustaukoja välittämättä!

Treenaa kovaa, ilman taukoja tsemppimusiikista

Tutustu TinyPoweriin, täydelliseen kumppaniin treeneihisi. Olit sitten juoksumatolla kuntosalilla tai ulkona lenkillä, TinyPower-varavirtalähde pitää puhelimesi ja kuulokkeesi ladattuina ja valmiina tarjoamaan sinulle motivaatiota ja musiikkia treenisi tueksi.

Sen kevyt ja kannettava muotoilu tekee siitä täydellisen kumppanin liikkuvaan elämäntyyliin. Ei enää huolta tyhjentyvästä akusta kesken treenin, vaan voit keskittyä täysillä saavuttamaan tavoitteesi!

Hanki TinyPower-varavirtalähteesi nyt ja varmista, että voit treenata täysillä ilman lataustaukoja!