Ystävänpäivä-tarjous

Suomalainen TinyS on markkinoiden pienin langaton kuuloke, joka sopii täydellisesti myös pienikorvaisille. Annamme 30 päivän täyden tyytyväisyystakuun ja voit rauhassa testata ja kokeilla kuulokkeita.

Hanki nyt rakkaalle lahjaksi tai itsellesi supersuositut pinkit TinyS -kuulokkeet.

Max 2 kpl per asiakas.

Osta nyt 119‚ā¨ (149‚ā¨)

OSTA 2 KPL YHT 238‚ā¨
 • Ekat kuulokkeet, mitk√§ oikeasti pysyy vauhdissa mukana!ūü§© Ei oo kertaakaan pudonnut korvista.

  Ira

Upea hifi-äänentoisto

TinyS -kuulokkeiden uusin teknologia tuo studiotason äänenlaadun kaikkiin laitteisiin, liikkumiseen ja työhön. Testaa ja hämmästy, miten maailman pienin tuo suuren ja puhtaan äänen.

Kirkkaat puhelut

Melua vaimentavat erikoissirut mikrofoneissa ja nanokangaskerrokset mahdollistavat selkeämmät puhelut melussa, vauhdissa ja tuulessa. Asiakkaidemme mielestä TinyS kuulokkeet ovat markkinoiden parhaat kuulokkeet puhumiseen.

Osta nyt 119‚ā¨ (149‚ā¨)

Suomalainen & ekologinen - 3v takuu

 • Koko toimitusketju hiilijalanj√§lki kompensoitu
 • Markkinoiden pienin muoviton tuotepakkaus
 • Toimitus pieness√§ kirjekuoressa ymp√§ri maailman
 • Hukkaamistakuu ensimm√§isen√§ maailmassa!
TinyS TinyS TinyS TinyS
TinyS TinyS TinyS TinyS
 • Toiminnot

  √Ą√ĄNENVOIMAKKUUS

  √Ą√§nenvoimakkuuden s√§√§t√∂

  TEHOMOODI

  Kuuntele äänikirjat ja ääniviestit nopeutettuna

  PUHELUUN VASTAAMINEN

  Puheluun vastaaminen, katkaisu ja Play/Pause tuplaklikillä ja näin ei tule häiriökosketuksia urheilussa tai nukkuessa

 • Akku

  KUUNTELUAIKA

  5,5 tuntia pelkillä kuulokkeilla 16 tuntia latauskotelon kanssa (USB-C latauskotelolla 4 täyttä latauskertaa)

  LATAUSAIKA

  1,5 tuntia

 • Yhdistett√§vyys

  YHDISTETT√ĄVYYS

  Valitsee salamannopeasti laitteen, josta ääni tulee

  KAIKKI LAITTEET

  Puhelimet, läppärit ja kaikki muut Bluetooth-laitteet kuten TV:t ja älykellot

  LANGATON YHTEYS

  Bluetooth 5.3 (uusin 2023 teknologia)

Huippuluokan akunkesto

Voit kuunnella musiikkia jopa 5,5 tuntia yhdellä latauksella. Kätevästi mukana kulkeva USB-C latauskotelo lataa kuulokkeet neljä kertaa täyteen, näin virtaa riittää jopa 16 tuntia kotelon kanssa.

16h

Takuu 3v

Mik√§li hukkaat yhden kuulokkeen tai kotelon saat uuden ilmaiseksi kotiin toimitettuna. Mik√§li ostosta on kulunut yli vuosi ja kadotit yhden korvanapin tai kotelon ‚Äď voit ostaa yhden.

Tyytyväisyys- ja sopivuustakuu

TinyS mahtuu ja pysyy t√§ydellisesti pieniss√§ korvissa. Kuuloke on kooltaan pieni ja suunniteltu niin, ett√§ sopivalla sovittimella se istuu t√§ydellisesti jokaiseen korvaan, my√∂s suurimpiin. T√§m√§ yhdistettyn√§ hifi-tasoiseen √§√§neenlaatuun ja taitavaan taustamelun optimointiin ‚Äď mit√§ muuta voisit kuulokkeelta toivoa?

Osta nyt 119‚ā¨ (149‚ā¨)
Osta nyt 119‚ā¨ (149‚ā¨)

Mitä käyttäjämme sanovat?

 • Satu

  Parhaiten istuvat kuulokkeet!ūüĎāūüŹľ

  Yleensä vain tosi harvat kuulokkeet sopivat minulle, koska korvani ovat pienet. Ne tipahtelevat, jos niitä edes saa tungettua korviin, ja tuntuvat kaikin tavoin epämukaville. Joyt ovat ihan omaa luokkaansa: pieniinkin korviin passelit, kätevät käyttää, äänenlaatu on hyvä, akun kesto ihan sopiva ja niitä on kätevää kuljettaa mukana - kiitos superpienen kotelon - ja vielä nätitkin ne ovat.

 • Nooralotta Neziri

  T√§ydelliset kuulokkeet urheiluun! ūüėć

  Mulle ammatiurheilijana kuulokkeet ovat yksi t√§rkeimmist√§ asioista, jota kannan mukanani koko ajan. Voin juosta, hyppi√§ ja liikkua ‚Äď silti TonyS kuulokkeet pysyv√§t korvissa ja en edes huomaa niit√§. Lis√§ksi musiikin laatu ja rikkaus on tosi t√§rkeit√§ tekij√∂it√§ mulle, kun valitsen itselleni sopivaa kuuloketta. Rakastan n√§iden hifi-tason √§√§nenlaatua. Aina ei meinaa edes uskoa, ett√§ se tulee n√§in pienist√§ kuulokkeista.

 • Jarmo Nevari

  Uskomaton √§√§nikokemusūüé§

  Minulla on usean vuoden kokemus audiotuotteiden alalta mm. Hifistudion toimitusjohtajana. Uskon, että TinyS kuulokkeet ovat yksi hintaluokkansa parhaista kuulokkeista koskaan. Upea hinta-laatusuhde. Saat samassa paketissa upean näköiset langattomat kuulokkeet pienimmässä mahdollisessa koossa. Lisäksi ne tarjoavat uskomattoman istuvuuden ja äänikokemuksen, joka kestää useita tunteja hyvän akun ansioista.

Usein kysyttyä

Miten TinyS toimii tuulessa ja melussa?

Erikoisirun ja mikrofonien nanokangasteknologian ja muiden teknisten ominaisuuksiensa ansiosta TinyS vaimentaa poikkeuksellisen hyvin melua, hälinää ja tuulta.

Olemme kehittäneet kymmenellä kehityskierroksella algoritmin, joka tunnistaa puheen melusta ja suhinasta. Erikoissiru alkaa aina toimimaan salamannopeasti, kun rupeat puhumaan.

Erittäin tuulisissa olosuhteissa tai pyöräillessäsi hyödyllinen vinkki on käyttää vain yhtä nappikuuloketta ja jättää toinen latauslaatikkoon.

Ohjataanko kuulokkeita ainoastaan puhelimella, vai myös napauttamalla kuuloketta?

Molemmat toimii! Kaksoisnapautus kosketuspaneelissa tai yksi painallus Tinyn painonapissa on päätoiminto säätää musiikkia ja vastata/katkaista puhelut. Kaksoisnapautus TinyS-kosketuspinnastaa estää hyvin virhetoiminnot ja kuulokkeita on paljon mukavampi käyttää. Tarkista ohjeet täältä www.joyearbuds.com/help

Kestävätkö kuulokkeet sadetta tai pakkasta?

TinyS luokitellaan IPX 4:ksi. He sietävät vettä hyvin. Ne eivät vahingoitu, jos ne pudotetaan veteen, niitä käytetään vahingossa suihkussa, niitä käytetään sateisissa olosuhteissa tai niitä käytetään uuvuttavan harjoittelun aikana, joka aiheuttaa kosketusta hikeen. Kuulokkeilla on 36 kuukauden takuu, jos sinulla tulee kuulokkeiden kanssa ongelmia.

Lisäksi, olemme testanneet nappikuulokkeita Suomen talven aikana äärimmäisissä olosuhteissa ja Etelä-Euroopan kuumuudessa. Ne toimivat kaikissa säätiloissa erinomaisesti.

Huomioithan kuitenkin, että nappikuulokkeita tai latauskoteloa ei voida asettaa suoraan kosketukseen kuumien laitteiden ja esineiden kanssa. 

Mikä on TinyS kuulokkeiden tehomoodi?

Käytämme markkinoiden uusinta 5.3. Bluetooth -siruteknologiaa, joka mahdollistaa nostaa Bluetooth-signaalin tehoa ja nopeutta. Näin kuulokkeet sopivat nopeutettuihin äänikirjoihin, pelaamiseen. nopeaan puhumiseen sekä voit pitää kännykän kuntosalilla kauempana kuulokkeista. Saat sen päälle 4 nopealla klikkauksella.

Aiemmin mitkään nappikuulokkeet eivät ole pysyneet korvassani, kannattaako TinyS kuulokkeita kokeilla?

Useat asiakkaamme ovat tituleeranneet TinyS kuulokkeet parhaiten istuviksi kuulokkeiksi, mitä he ovat tähän mennessä kokeilleet. Suosittelemme siis kokeilemaan TinyS:ää etenkin, jos sinulla on haasteita löytää hyvin istuvat kuulokkeet.

Mikä on TinyS -kuulokkeiden kantama?

Nappikuulokkeet on suunniteltu antamaan vapauden liikkua. Bluetooth-yhteyden kantama on 15-30 metriä riippuen siitä, missä niitä käytetään. Esimerkiksi seinät tai suuret lihakset (puhelin takataskussa) kuulokkeiden ja laitteen välillä voivat vaikuttaa Bluetooth-signaalin voimakkuuteen.

2-7 päivän toimitus

Varastomme hyllyt notkuvat hattaran pinkkejä uuden sukupolven TinyS-kuulokkeita, ja pääsemme toimittamaan kuulokkeet Postiin 24h sisällä tilauksesta. Ekologinen kirjelähetyksemme tuo pakettisi suoraan postilaatikkoon muutamassa arkipäivässä.

Osta nyt 119‚ā¨ (149‚ā¨)

Tilaa nyt

Aktiivikäyttäjille luotu langaton kuuloke studiotason soundilla. Erinomainen valinta pienikorvaiselle!

Jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin.

Tulet saaman uusimman sukupolven entistäkin paremmat TinyS-kuulokkeet. Kuulokkeista löytyy mm. uusia ominaisuuksia, kuten mute-toiminto.

Kiitos asiakkaat valtavasta suosiosta ja tuotekehitysavusta.

Osta TinyS nyt